lostway | 英文经典 | 2009年5月31日
英语每日一句,2009年5月30日

But don’t you think you can finish it?

但是你不认为你能够把它完成吗?

———————————————————————-
1. But look at it like this, a wise man also makes mistakes.但是你这样来考虑一下,聪明的人也会犯错误。2.I see what you mean, but everybody is born equal.我明白你的意思,不过人人生来是平等的。3. I’m not sure if you agree, but internet is changing our lives a great deal.我不能肯定你是否同意,不过因特网正在极大地改变我们的生活。4. I respect your opinion, of course. However, it is not easy to be a boss.当然,我尊重您的意见。但是,当老板可不是一件容易的事。

« »

没有评论

发表评论

*